Rock Grubu Model'in Üyeleri, Proje Kapsamında Verilen Eğitimlere Katıldı

TTNET tarafından toplumun farklı kesimlerinde internet farkındalığının artırılması amacıyla başlatılan "İnternetle Hayat Kolay" projesi kapsamında İzmir'de düzenlenen eğitim toplantısına rock grubu Model'in üyeleri de katıldı.

Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın himayesinde başlatılan ve 2012'de 2 bini aşkın kişiye ulaşılan proje kapsamında, İzmir'de süren eğitim programına İzmir çıkışlı rock grubu Model'in konuk edildi.

Eğitim toplantısında konuşan bas gitarist Can Temiz, Model'in tanınmasının Türkiye-de internetin yaygınlaşmasıyla aynı döneme denk geldiğini, grup üyelerinin de internetten tanıştıklarını anlattı.

İnternetin sağladığı olanaklar sayesinde hayranlarıyla arkadaş gibi olduklarını, sosyal paylaşım sitelerindeki beğeni sayısının 1 milyonu aştığını ifade eden Temiz, şunları kaydetti:

"Sayfamızı takip eden müzikseverlerle internet üzerinden kurduğumuz bu bağ, bize gerçekten heyecan veriyor. Bu eğitimler neticesinde internetin insanların hayatını değiştireceğini düşünüyoruz. Hem İzmir'de hem de tüm Türkiye-de internetin yaygınlaşmasını çok önemsiyoruz. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile TTNET'e bu güzel proje için teşekkür ederiz.-

İnternetle tanışmamış, 12 yaş üzerindeki geniş bir kitleye internet eğitimi vermeyi amaçlayan proje kapsamındaki etkinliğin İzmir-in farklı bölgelerinde devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Tolga Albay

Yayıncı: Serdar Yılmaz
Kaynak: AA