Ordu Valisi Orhan Düzgün İçin Veda Gecesi Düzenlendi

Valiler kararnamesiyle Kayseri'ye atanan Ordu Valisi Orhan Düzgün için veda gecesi düzenlendi.

Ordu Valiliği tarafından bir otelde düzenlenen veda gecesine Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, bazı siyasi partilerin ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri kişi katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Vali Düzgün, kısa bir süre önce valiler kararnamesiyle Kayseri'ye atandığını hatırlattı. 44 aylık görev süresi içerisinde çok güzel projelere imza attıklarını belirten Düzgün, "Görevde olduğum sürede elimizden gelen her şeyin en iyisini Ordu adına yapmaya gayret gösterdik" dedi.

Valilikte ilk görev yeri olan Ordu'yu ve Orduluları hiç bir zaman unutmayacağını da ifade eden Düzgün, "Her ne kadar fiziki olarak Ordu ve Ordululardan ayrılsam da her zaman gönlüm Ordu halkıyla birlikte olacak. Ordu'da çok güzel anıları geride bırakarak gidiyorum. Görev sürem boyunca bana her zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzgün, 17 Mayıs Cuma günü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kayseri'yi ziyaret edecek olmasından dolayı Ordu'dan erken ayrılmak zorunda kaldığını, 16 Mayıs Perşembe sabahı kentten ayrılacağını sözlerine ekledi.

Gecede bazı kurum temsilcileri tarafından Vali Düzgün'e hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı Samsun Bölge Müdürü Hüseyin Likoğlu da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül'ün Ordu ziyareti sırasında Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün ile Boztepe'de çekilen hatıra fotoğrafını hediye etti.

Muhabir: Hayati Akçay

Yayıncı: Murat Taydaş
Kaynak: AA