Numan Kurtulmuş Adana'da Nikah Şahitliği Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski milletvekili ve Saadet Partisi eski il başkanı Sıtkı Cengil’in oğlunun düğününe katıldı.

Hekimevi'ndeki düğünde damadın şahitliğini yapan Numan Kurtulmuş, nikah defterini geline verdi.
Adana’da dün bazı temaslarda bulunan Kurtulmuş, akşam saatlerinde bir süre aynı partide görev yaptığı Sıtkı Cengil’in oğlu Necip Fazıl Cengil ve Hüseyin Ulu’nun kızı Hatice Ulu’nun düğününe katıldı.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’nin kıydığı nikahta erkek tarafının şahidi olan Kurtulmuş, nikah defterini ‘aileyi ayakta tutacak ana unsur olduğu ve nikah defterine daha iyi sahip çıkacak’ dediği geline verdi. Nikahın ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Numan Kurtulmuş, “Kadim dostumuz Sıtkı beyin düğünü için Adana’ya geldim. Onun düğünü bizim düğünümüzdür. Her iki aileye de hayırlı olmasını diliyorum. Kurdukları ailelerin insani ve İslami bakımdan örnek bir yuva olmasını diliyorum. Birbirlerine karşı olan sevgilerinin birbirlerinin değerini artırarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu evlilikten doğacak olan çok sayıda salih ve saliha evladın yuvalarını şenlendirmesini, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah bütün istediklerini umdukları güzelliklere nail etsin. Bu dünyadaki mutluluklarının öbür dünyada devam etmesini diliyorum” dedi.

Hatice Ulu ve Necip Fazıl Cengil’in düğününe Numan Kurtulmuş’un yanında AK Parti Milletvekili Şükrü Erdinç, AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Partililer ve iki ailenin yakınları katıldı.