Vurmalı Çalgıların En Önemli İsimleri Ytü'de Bir Araya Gelecek

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Müzik Kulübü, vurmalı çalgılar denilince akla gelen 6 ismi; Okay Temiz, Engin Gürkey, Doğaç Titiz, Erhan Seçkin, Hamdi&Memduh Akatay'ı bir araya getiriyor.

Vurmalı Çalgıların En Önemli İsimleri Ytü'de Bir Araya Gelecek
YTÜ Davutpaşa Yerleşkesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek etkinlikte, Türkiye’de ilk kez davul ve perküsyon dalları bir arada olacak. Programda ritim adına her şeye yer verilerek, festival havasında geçmesi sağlanacak.

Etkinlik, gelen usta isimlerle önce sohbet havasında müziğe nasıl başladıklarından, kendilerini nasıl geliştirdiklerine dair söyleşiler ile 29 Nisan Pazartesi saat 14.00'de başlayacak. Sırasıyla; Okay Temiz, Engin Gürkey, Hamdi&Memduh Akatay, Erhan Seçkin ve Doğaç Titiz ile grubunun workshop şeklinde yapacakları performanslarıyla geçecek olan etkinlikte, dinleyenler farklı ritim tarzına sahip isimleri canlı dinleme şansı elde edecek. Aynı zamanda çekilişle sürpriz hediyelerin de dağıtılacağı etkinliğin sonunda, tüm müzisyenler sahnede doğaçlama çalarak katılımcılara bir müzik ziyafeti yaşatacak.
Kaynak: İHA