Ak Parti Kars Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Anlamlı Ziyaret

AK Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanlığı tarafından organize edilen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Yetiştirme Yurdu Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ziyaret edildi.

Ak Parti Kars Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan Anlamlı Ziyaret
AK Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanı Tolgahan Reis, beraberindeki heyetle birlikte, Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek onlarla sohbet ederek, çocukların istek ve taleplerini de dinledi.

Çocukların derslerinde başarılı olmalarını isteyen Gençlik Kolları Başkanı Reis, eğitim ve öğretimin önemine vurgu yaparak, boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

23 Nisan’ı dünya çocuklarına armağan eden Ulu Önder Atatürk’ün ‘Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir’ sözünden hareketle bu anlamlı günde Sevgi Evleri’nde kalan çocukları yalnız bırakmayan AK Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanı Tolgahan Reis, hazırlattığı hediyeleri çocuklara dağıttı.

Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla beraber geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Tolgahan Reis; “Bu anlamlı günde partimizin gençlik kolları tarafından organize edilen 23 Nisan etkinliğinde Sevgi Evleri’ndeki kardeşlerimizle bir araya geldik. Bugün bizler için çok anlamlı bir gün. Bugünün çocuklara armağan edilmesi, Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemin, inancın ve güvenin göstergesidir. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı 23 Nisan, aynı zamanda dünyadaki sevgi, dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür” dedi.

AK Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Sevgi Evleri çocukları, büyüklerine karşı olan saygının ve sevginin arttığını ayrıca hayatın her safhasında AK Parti Kars Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nın ayrı bir yeri olacağını kaydettiler.
Kaynak: İHA