Ak Parti Denizli Milletvekili Yüksel, İngiltere'ye Gitti

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel'in, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyelerinden oluşan heyetle temaslarda bulunmak ve çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere İngiltere'ye gittiği bildirildi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, İngiltere ve Türkiye arasında yapılan işbirlikleriyle iki tarafın iyi bir stratejik ortak olduğunu gösterdiğini belirtti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından Dünya Bankasıyla ortak yürütülen proje kapsamında çeşitli temaslarda bulunmak ve çalışmalar yapmak maksadıyla İngiltere'nin başkenti Londra'ya gittiklerini açıklayan Yüksel, Dünya Bankasıyla düzenledikleri çalışma ziyaretinin 6 gün süreceğini kaydetti.

İngiltere hazine birimiyle bütçelerine ilişkin görüş alışverişi yapacaklarını aktaran "Belirlenen program çerçevesinde İngiltere'de yapacağımız temaslarda üst düzey yetkililerle görüşmeler yapıp, bütçenin sürecine ve işleyişine ilişkin karşılıklı görüş alışverişimiz olacak. Öyle ki bu ziyaretimiz ve yapacağımız temaslarımız iki ülkenin ortaya koyduğu çalışmaları paylaşmak ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla verimli olacağı kanaatini taşıyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Ali Korkmaz

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA