(KEİ) Genel Sekreteri Dr. Tvırcun Trabzon’a Geliyor

Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) Genel Sekreteri Dr. Viktor Tvırcun, 15 Nisan 2013 pazartesi günü Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Trabzon’a gelecek.

(KEİ) Genel Sekreteri Dr. Tvırcun Trabzon’a Geliyor
KEİ Genel Sekreteri Dr. Viktor Tvırcun aynı gün saat 11.00’de odada düzenlenen toplantıda iş adamları ile buluşacak. Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı hakkında iş adamlarına bilgilendirmede bulunacak olan Dr. Tvırcun sunumun ardından soruları yanıtlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, KEİ’nin Trabzon için çok önemli bir teşkilat olduğunu ifade ederek, “KEİ Genel Sekreteri Dr. Viktor Tvırcun’a davet ettik. Özellikle Trabzon’un ve üyelerimizin KEİ bölgesi ile iş ilişkilerini daha da geliştirmeyi arzuluyoruz. Gerek oda üyelerimiz iş adamlarımızın gerekse bölge ekonomisinin yurt dışına açma çalışmaları devam etmektedir. Bu kapsamda üyelerimizin ve bölgemizin ihracatını artıracak işbirliklerini güçlendirmeyi öngörüyoruz. KEİ Genel Sekreterliği ile ortak yürütülebilecek çalışmaları gözden geçireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA