Erciş Belediye Başkanı, Polisleri Aileleri İle Birlikte Yemekte Ağırladı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Van’ın Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu tarafından ilçede görev yapan polis memurları ile aileleri için yemek düzenlendi.

Erciş Belediye Başkanı, Polisleri Aileleri İle Birlikte Yemekte Ağırladı
Erciş Öğretmen Evi’nde düzenlenen yemeğe Kaymakam Barboros Baran, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Nuri Başol, Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Kerem Arabacı, İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş, Belediye meclis üyeleri, oda başkanları, polis memurları ve eşleri katıldı.

Yemek öncesi bir konuşma yapan Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümünü kutladı. Polisin, halkın canı, ciğeri olduğunu belirten Arapoğlu, “Biz sokağa eğer rahat çıkabiliyorsak, evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak, şüphesiz siz emniyet mensuplarının sayesindedir. Burada siz polis memurlarının çok büyük emeği vardır. Bizler sizlere çok şey borçluyuz. Sizler, yerine göre canınızı feda ediyorsunuz. Biz evlerimizde rahat uyurken bile, siz nöbet tutarak bizlerin can güvenliğini sağlıyorsunuz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Başta emniyet müdürümüz olmak üzere, hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Bir kez daha 168. kuruluş yıldönümünüzü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Arapoğlu ilçe halkı adına Emniyet Müdürü Murad Hoş’a şükran plaketi sundu. Daha sonra yemeğe geçildi. Aileleri ile birlikte yemeğe gelen polis memurları, kendilerine gösterilen ilgiden ötürü Belediye Başkanı Arapoğlu’na teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA