Pepsico Kurumsal İletişim Müdürü Şinik, Gamep Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Pepsico Güneydoğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik, Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) üyeleriyle tanışma toplantısı düzenledi.

Novotel’de gerçekleştirilen 'Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Projesi kapsamında Gaziantep’e gelen Pepsico Güneydoğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Günseli Özen Ocakoğlu ve Marka Danışmanı Cüneyt Devrim, GAMEP üyeleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. GAMEP Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda üyenin katıldığı tanışma toplantısında yerel medyanın sorunları, beklentileri ve reklam bütçelerini arttırabilmek için tanınmış markalarla nasıl ortak çalışmalar yürütebilecekleri konuşuldu.“Anadolu Markaları Yıldızlaşıyor” sloganıyla yola çıkarak ilki Gaziantep’te düzenlenen “Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri'nin ” işletmelere ve yerel medyaya önemli katkılarının olacağını ifade eden GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu,”Gerçekleştirilen bu eğitimlerde ve sunumlarda yerel medyanın markalaşma sürecindeki firmalara katkısının önemi bir kez daha istatiksel verileriyle birlikte gözler önüne serilmiştir” dedi.

Yerel medyanın hedef kitlelerine ulaşmalarında kendileri için önemli bir çözüm ortağı olduğunu kaydeden Pepsico Güneydoğu Avrupa Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü Didem Şinik de “Yerel dediğimiz mecra hedef kitlemize ulaştığımız yer. Bir çok reklam ve tanıtım mecrasına inanıyoruz ama yerellerinde önemini biliyoruz. Zaten buna inanmasak bu tarz eğitim organizasyonlarında yer almazdık. Tam tersi büyük bir heyecan ve memnuniyetle buraya geldik.” diye konuştu.

GAMEP tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde gerçekleştirilen “Marka Şehrin Markaları” ödül törenine katıldığını hatırlatan Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Günseli Özen Ocakoğlu ise “ Yerel medya tarafından hazırlanan bu tören Gaziantep’te medyanın isterse çok başarılı işlere imza atabileceğinin önemli göstergelerinden biriydi. Birlik ve beraberlik olduğu sürece çözülemeyecek hiçbir sıkıntı yoktur” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu tarafından Gazeteci-Yazar Günseli Özen Ocakoğlu’na Anadolu’da markalaşma çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.