Germencik Köy Muhtarları; “Aydın Örnek Bir İl Oldu”

Aydın’ın Germencik ilçesinde görev yapan köy muhtarları, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile bir araya geldi.

Germencik Köy Muhtarları; “Aydın Örnek Bir İl Oldu”
Aydın Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, köy muhtarlarına Aydın Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Aydın Belediyesi’nin projelerini başarılı bulduğunu belirterek, Dereköy Muhtarı Sadettin Kavas “Aydın Belediyesi hizmet binasına hayran kaldık. Modern ve çağdaş şekilde dizayn edilmiş. Bu cesaret işidir. Başkan Çerçioğlu’nu kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Selatin Köy Muhtarı Aydın Türkmen ise, Aydın’ın örnek bir il olduğunu ifade ederek, “Aydın’da hayata geçen başarılı projeleri duyuyorduk. Şimdi bunu yerinde gördük ve inceledik. Başkan Çerçioğlu en başarılı İl Belediye Başkanı seçildi. Başkanımızı kutluyoruz. Aydın’ın çehresi değişmiş, Aydın artık örnek bir il oldu” şeklinde konuştu.

Köy muhtarları olarak Aydın Belediyesi’nin vermiş olduğu hizmetlerden çok memnun olduklarını söyleyen Neşetiye Köyü Muhtarı Mehmet Çavaş, “Köylere yapılan hizmetleri takip ediyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Aydın, çağdaş ve modern bir il olmuş. Başkan Özlem Çerçioğlu’nun başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum ” diye konuştu.

Germencik köy muhtarları ile bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Başkan Çerçioğlu Aydın halkına kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Toplantının ardından Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, muhtarlarla birlikte Aydın Belediyesi Hizmet Binasını ve Çanakkale 1915 Savaş Malzemeleri Müzesi’ni gezdi .
Kaynak: İHA