Selçuk'ta Yaratıcı Drama Atölyesi Çalışmaları Başladı

Selçuk Belediyesi tarafından 8-14 yaş arasındaki bireylere yönelik Selçuk-Efes Kent Belleği Merkezi'nde verilen Yaratıcı Drama Eğitimi başladı.

Selçuk'ta Yaratıcı Drama Atölyesi Çalışmaları Başladı
Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenlerinden Pelin Korkut’un verdiği eğitim, büyük ilgi gördü. Bu eğitimi gençlerin iletişim becerilerini geliştirmek, kendilerini özgürce ifade etmelerini sağlamak, sosyal uyum gücünü artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için verdiklerini söyleyen Pelin Korkut “Bu eğitimde amacımız gençlerimizin yaratıcılık ve estetik gelişimini sağlamak, eleştirel düşünme yeteneklerini geliştirmek, sosyal gelişim, iletişim becerilerini ve hayal gücünü geliştirmek, kendilerini tanımalarını sağlamak. Gençlerimizin yetişkin olmaya adım attıkları bu önemli yaşlarda verecek olduğumuz bu eğitim çok önemli” dedi.

8-11 ve 12-14 yaşları kapsayan iki grup halinde sürdürülen eğitimler, haftada 1 saat olmak üzere toplam 12 saat sürecek. Eğitimler sonrasında katılımcılar kazanımlarını yansıtan bir gösteri sunacaklar .
Kaynak: İHA