Çevik Kuvvet Kavşağına Yonca Yaprağı Yapılacak

Şanlıurfa Belediyesi Tugay’ın içerisinden geçen yoldaki çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürürken Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Çevik Kuvvet kavşağına da yonca yaprağı yapacaklarını söyledi.

Çevik Kuvvet Kavşağına Yonca Yaprağı Yapılacak
Şanlıurfa’nın Kuzey Batı Çevre yolunda incelemelerde bulunan Fakıbaba, bu çevre yolunun Şanlıurfa’da bir devrim niteliğinde olduğunu belirtti.

Haziran ayında bu çevre yolunu stabilize olarak Açık Suya bağlayacaklarını dile getiren Fakıbaba, daha Sonra da Karayolları ağına aldırıp karayolu olarak Akabe’ye bağlayacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa’nın Son çevreyolu halkası olan Kuzeb Batı Çevre yolunun 1 kilometresinin Şanlıurfa 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı içerisinden geçtiğini bu yolunun tamamının ise 10 kilometre olduğunu hatırlatan Fakıbaba, Kuzey Batı çevre yolunun tamamlanmasıyla Şanlıurfa'nın etrafının 360 derece çevre yollu ağlarıyla örülmüş olacağını aktardı. Kuzey Batı çevre yolu ile birlikte Şanlıurfa'nın etrafının tamamı 36 kilometrelik çevre yolu ağını tamamlanacağını vurgulayan Fakıbaba şöyle konuştu; “Buraya her geldiğimde çok mutlu oluyorum. Belediyenin şu çalışması bile gerçekten Şanlıurfa’da devrim niteliğinde bir olaydır. Bu çevreyolu için belediyenin çok ısrarlı çalışmaları üzerine bu yol Çevik Kuvvet Kavşağında başladı.

Yoksa burası başka bir yerden başlayacaktı. Çevik kuvvet Kavşağında da bir yonca yaprağı olacak. Bu çevreyolunun imarına onu yerleştirdik. Burası çok kestirme bir şekilde Akabeye bağlanmış olacak. Bu konuda emeği geçenlere yürekten teşekkür ediyorum. Bu çevreyolu gerçekten çok önemli. Belediye olarak biz inşallah Haziran ayına kadar stabilize bir şekilde bu yolu açacağız. Ve vatandaşlarımız buradan Açık Suya bağlanmış olacak. Daha Sonrada sayın bakanımızla vekillerimizle görüşeceğiz. Burayı karayolu ağına aldırtıp Akabeye bağlatmış olacağız.”
Kaynak: İHA