Misafir Öğretim Üyelerinden Rektör Gönüllü’ye Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi’nde düzenlenecek olan ‘Öğretmen Yetiştirmenin Dünü-Bugünü-Yarını’ konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere Adıyaman’da bulunan Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü ziyaret etti.

Misafir Öğretim Üyelerinden Rektör Gönüllü’ye Ziyaret
Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Adıyaman Üniversitesi’nin mevcut durumu ve hedefleri hakkında misafirlerine bilgi verdi. Gönüllü, verecekleri panel için misafirlerine teşekkür ederek Cendere Köprüsü Simülasyonu takdim etti

Ziyarette, Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemil Öztürk, Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ergün, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tayyip Duman ve Prof. Dr. Yücel Gelişli, ADYÜSEM Müdürü Doç. Dr. Ahmet Kara, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nihat Şireci ve Yrd. Doç. Dr. Yasin Doğan ile Eğitim Fakültesinde görevli Okutman Ali Ünişen hazır bulundu .
Kaynak: İHA