Turgutlusporlu Futbolcular, Öğrencilerle Panelde Buluştu

Turgutluspor oyuncuları ve teknik kadrosu, Hasan Ferdi Turgutlu Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen panele katıldı.

Turgutlusporlu Futbolcular, Öğrencilerle Panelde Buluştu
Panele Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Simav, Turgutluspor Kulübü Başkanı Murat Ayhan, bazı yöneticiler, teknik heyet, oyuncular, eğitimciler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Panelde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Simav, ”Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Oyuncularımızla şehrimizin kaynaşması başarıyı getirecektir. Bugün sahnede yer alan oyuncular bir zamanlar sizlerin oturdukları sıralarda oturuyorlardı. Eğitim sürecinin çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Eğitim elde bir olmalı sporculuk bunun ancak bir artısı olabilir. Ulu Önder Atatürk’ün 'Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim' sözünde olduğu gibi, ahlak iyi bir eğitimle edinilir” dedi.

Turgutluspor Başkanı Ayhan da, ”Bu paneli düzenleyen herkese teşekkür ederim. Öğrencilerimizin arasında altyapımızda oynayan oyuncularımız ve taraftarlarımız var. Biz büyük bir aileyiz ve sizlerle burada olmak bizleri mutlu ediyor. Herşey için teşekkür ederim”şeklinde konuştu.

Panelde Turgutluspor Teknik Direktörü Burhanettin Basatemur:” Oyuncularımızla bu panele katılmak ve değer gördüğümüzü farketmek bizleri mutlu etti. Ben bir eğitimci olarak okulların ne denli önem arz ettiği en iyi bilen isimlerden biriyim. Turgutluspor’un sizlere ve destekcilerine ihtiyacı var. Bu samimi ortamda olmaktan oldukça mutluyuz” şeklinde konuştu.

Panelde, futbolcuların fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi beğenildi ve uzun süre alkışlandı. Panelde soru-cevap kısmına geçildiğinde ise, eğlenci dakikalar yaşandı. Kaptan Raşit, bu davetten dolayı takım adına teşekkür ederken, eğitimin ve okul yıllarının önemini dile getirdi .
Kaynak: İHA