Çiftçi Malları Meclisi'nden Başkan Aktürk'e Plaket

Mudanya Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Orhan Bilgili ve yönetim kurulu üyeleri, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk’ü makamında ziyaret ederek, çiftçi mallarına verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ederek plaket takdim etti.

Çiftçi Malları Meclisi'nden Başkan Aktürk'e Plaket
Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanı Orhan Bilgili, "Belediye başkanımız her zaman bizim yanımızda olmuş ve bizlere çok büyük destek vermiştir. Çiftçilerimizi yakından ilgilendiren arazi yollarının açılması ve ayrıca revize edilmesi Aktürk ve ekibinin destekleri sayesinde gerçekleşti. Çiftçilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Aktürk de, meclis üyelerinin kendisini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduğunu belirterek, "Mudanyalı çiftçilerimizin meselelerinin çözümü için her zaman kendilerine destek verdik. Bundan sonra da belediye olarak elimizden gelen tüm desteğimizi vereceğiz. Her zaman yanlarında olacağız. Arazilere yolları açılması talebi geldiğinde, hem belediye, hem de meclis tarafından incelemeler yapılıp uygun görülürse araçlarımızı bu iş için tahsis edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA