Fırat Üniversitesi, 3. Üniversiteler Fuarı’na Katıldı

Fırat Üniversitesi, Final Okulları tarafından İstanbul Güneşli’de düzenlenen 3. Üniversiteler Fuarı’na katıldı.

Türkiye’den 112 üniversitenin ve yurtdışındaki üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı fuarı, yaklaşık 5 bin kişi ziyaret etti. Fuarda, Fırat Üniversitesi’nin standı ve kampanyası çok yoğun ilgi gördü.Kaliteli ve doğru eğitim imkânlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurt dışında, birçok eğitim olanaklarını araştırma avantajı sağlayan fuarda, Fırat Üniversitesi'nin fakülte ve bölümleri ile fiziki ve sosyal altyapısı hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Fuarda, Fırat Üniversitesi Tanıtım, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri, standı ziyaret eden öğrencilere ve davetlilere hediye edildi.Tanıtım Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yrd.Doç.Dr. İlhan Oğuz Akdemir, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Tamer Kavuran ile beraberinde yükseklisans ve lisans öğrencilerinden oluşan bir heyet tarafından temsil edildi. Fuarda, standı ziyaret eden Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ise “Fırat Üniversitesi’nin bilimsel yükselişinin fuarda öne çıkarılmasının doğru bir yaklaşım olduğunu belirtti.

Taşel, Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a iletilmek üzere hediye takdim etti.İlhan Oğuz Akdemir, “Fırat Üniversitesi’ni, bölümlerinin taban puanları ve tercih sıralaması yerine, imkanlarının, bilimsel skorlarının ve diplomasının gücünün anlatıldığı yeni bir paradigma ile tanıtmaya çalıştık.” şeklinde konuştu.