Vali Aydın'dan Koruma ve Bakım Altındaki Çocuklara Ziyaret

Siirt Valisi Ahmet Aydın, çocukların en çok eksikliğini hissettiği şeyin sevgi olduğunu söyledi.

Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın, Vali Yardımcısı Bahadır Yörük ve Eşi Sinem Yörük, Vali Yardımcısı Mustafa Pala'nın eşi Asuman Pala, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat ile Siirt Gönül Elçileri ve Bir Ses Ver Derneğince organize edilen etkinlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı 7 çocuk evinde koruma ve bakım altında bulunan çocukları ziyaret etti.
Haftasonlarını çocuk evlerindeki çocuklara ayırarak, onlarla kahvaltı ve akşam yemeği yiyen konuklar sundukları çeşitli hediye ve ikramlarla çocukları sevindirdi. Ziyarete katılanlar, ailece yaptıkları bu ziyaretten hem kendilerinin hem de çocukların memnun kaldıklarını ifade etti.

Yaptıkları ziyarete ilişkin açıklama yapan Vali Aydın, devlet korumasındaki çocukların maddi olarak tüm ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, çocukların en çok eksikliğini hissetikleri şeyin ise sevgi olduğunu keydetti.
Aydın, "Çocuklarla haftasonu bir araya gelerek onlara yalnız olmadıklarını gösterdik. Bu etkinlikte bizlere eşlik eden gönül elçilerine de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA