Hizmet-iş Sendikası'ndan Talas Belediyesi'ne Ziyaret

Talas Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi arasında 2014 yılını kapsayan altıncı dönem toplu iş sözleşme görüşmeleri başladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmelere Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir'in yanı sıra, sendika ve belediye temsilcileri hazır bulundu.
Burada konuşan Yıldırım, görüşmelerin hayırlı başlamasını dileyerek, "Niyet hayırsa, akıbet de hayır olur inşallah" dedi.

Yıldırım, sendika ile 10 yıldır güven içinde çalıştıklarını belirterek, "10 yıldır yaptığımız çalışmalar güven verici boyutta. İnşallah bundan sonra da hep böyle daim olur." diye konuştu.


Bugüne kadar çalışanlarının hep yanında olduklarını kaydeden Yıldırım, "Şükürler olsun kurum olarak imkanlarımız yerinde. Bugüne kadar çalışanlarımızı hiç mağdur etmedik. Emeklerinin karşılığını hep ödedik. Alın terini hep önemsedik. Çünkü şehre hizmet eden neticede çalışanlarımız. Çalışanlarımızın memnuniyeti bizim de memnuniyetimizdir. Onların 1 kuruş alacakları kalmadı. Bu durum ise personelimize ayrı bir moral veriyor. Şehirdeki bütün gelişmelerin başarısı da çalışanlarımıza ait. Hepsini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.
Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir ise, "Gerçekten bu altıncı dönemimiz, altın çağını yaşıyoruz. Önceden ikramiyelerimiz olurdu, alacaklarımız olurdu ama şuanda 10 yıldır hiçbir alacağımız yok. Birlik, beraberlik ve huzur içinde çalışıyoruz. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından sendika temsilcileri tatlı ikramında bulundu.
Kaynak: AA