Hatay Valisi Lekesiz'den Yeni Yıl Ziyaretleri

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yeni yıl dolayısıyla huzurevinde kalan yaşlılar ile yetiştirme yurdunda kalan çocukları ziyaret etti.

Vali Lekesiz, huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet edip onlarla yeni yıl pastası kesti ve yeni yılın huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.
Yeni yılda, hayatın disiplin altına alınması gerektiğini ifade eden Lekesiz, "Sizler, kiminiz ticaret erbabı olarak, kiminiz mühendis olarak kiminiz de hekim olarak ülkemizin yarınlarının daha güçlü olabilmesi için insanımıza, halkımıza hizmetler verdiniz. Sizlerden devraldığımız bu nöbeti gücümüz, kuvvetimiz dahilinde rasyonel bir üslup içerisinde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Lekesiz, yetiştirme yurdundaki çocukların bugün yapılan hizmetlerin daha iyisini yapacaklarını ve Türkiye'ye daha büyük katkılar sunacağını kaydetti.

Etkinlik yetiştirme yurdunda kalan çocuklardan oluşan koronun verdiği Türk Halk Müziği konseriyle sona erdi.
Programa, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hasan Polat, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç katıldı.

Kaynak: AA