Akyazı Belediyesi Ekipleri Çalışmaları Aralıksız Sürdürüyor

Akyazı Belediyesi Fen işlerine bağlı teknik ekipler, Akyazı genelinde sürdürülen Kavşak çalışmaları, asfalt yama ve peyzaj düzenleme, kilitli parke, yağmur suyu kanal döşemesi gibi çalışmalarını aralıksız olarak sürüyor.

Akyazı Belediyesi Ekipleri Çalışmaları Aralıksız Sürdürüyor

Her geçen gün aralıksız olarak yapılan teknik çalışmalarla sürekli olarak gelişen ve güzelleşen Akyazı’da, hava şartlarının elverdiği ölçüde teknik çalışmalarını sürdüren Akyazı Belediyesi teknik ekiplerince plan ve program dahilinde olan tüm mahalle ve beldelerde asfalt yama, kilitli parke, yağmur suyu kanal döşemesi ve peyzaj düzenleme gibi önemli çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Akyazı İnönü Mahallesinde çalışmalarını yürüten Akyazı Belediyesi teknik ekipleri yeni kavşak çalışmasıyla Akyazı’nın trafiğini daha da akıcı hale getirecekler.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı yapılan çalışmalarla Akyazı’nın her geçen gün daha da geliştiğine dikkat çekerek şunları söyledi:
“İlçemizin her mahallesinde ve her beldesinde teknik ekiplerimizin gerekli alt yapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız olarak sürmekte, yapılan bu çalışmalarla her geçen gün Akyazı’mız bir o kadar daha güzelleşiyor ve çağdaş yaşanabilir kentler arasında her geçen gün çıtasını yükselterek bir o kadar da sorunsuz bir hale geliyor. İlçemiz trafiğini rahatlatmak adına da gerekli çalışmaları ekiplerimiz yürütmekteler. Bu anlamda ilçemizin birçok bölgesinde başlatılan kavşak düzenleme, çevre düzenleme, peyzaj ve duba çalışmalarımızla asfalt yama, kilitli parke, yeni yağmur suyu kanallarının döşenmesi, gibi birbirinden güzel çalışmalarla zaten bölgenin yıldızı olan Akyazı daha da yıldızlaşıyor.”
Kaynak: İHA