Mardin'de Artuklu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kuruldu

Mardin'in büyükşehir olması dolayısıyla Artuklu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü kuruldu.


Mardin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda Artuklu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde hizmet verecek personellerle Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu başkanlığında toplantı yapıldı.

İlçe Kaymakamı Karataşoğlu ve Artuklu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Hüseyin Kahraman görev yapacak personele bilgi verildi.

Toplantıda konuşan Karataşoğlu, Artuklu ilçesinin yeni kurulmuş olması ile birlikte yeni bir yapılanmaya gidildiğini, müdürlükte çalışacak personele büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Herkesin özveri ile çalışması gerektiğini belirten Karataşoğlu " İlçenin gıda tarım ve hayvancılık sektörünün modernize edilmesi ve ilçenin kırsal kesiminin kalkındırılması için üzerimize düşen her türlü desteği esirgemeyeceğiz. İlçenin her alanda olduğu gibi gıda tarım ve hayvancılık alanında da yeni kurulan ilçelere bir örnek ve model olmasını hedeflemekteyiz " dedi.

Kahraman ise personele başarılar dileyerek yeni kurulmuş bir ilçe olmak ile birlikte ekip olarak el birliği ile özveri içerisinde çalışarak bir an önce ilçe halkına hizmete başlanması için aralıksız çalışmlarını sürdüreceklerini söyledi.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Mehmet Doğan ise Artuklu ilçesi bünyesinde 30'a yakın TARGEL personelinin görev yapacağını belirtti.

Kaynak: AA