Tso Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

Çaycuma TSO Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencilerinin üniversiteleri tanımaları amacıyla düzenlenen Ankara gezisine katılan öğrenciler TSO Başkanı Rıfat Sarsık’ı teşekkür ziyaretinde bulundular.


Ziyarette öğrencilerin yanı sıra Çaycuma TSO Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Recep Bayar ve Müdür Yardımcısı Nilgün Çelik’te bulundu. Üniversite sınavına girecek olan 12. sınıf öğrencilerinin Ankara'daki üniversiteleri görmesi ve tanıması amacıyla düzenlenen gezide Çaycuma TSO Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri sırasıyla Bilkent, TOBB-ETÜ ve Hacettepe Üniversitelerini gezdiler. Öğrencilerin Ankara’da gezip gördükleri okulların Türkiye’nin en seçkin üniversiteleri olduklarını belirten Okul Müdürü Recep Bayar; “Öğrencilerimize üniversiteleri gezdirerek onların daha iyi motive olacağını düşünüyorduk. Bu gezi sonrası bu konuda isabetli bir etkileşim olduğunu gördük. Üniversiteleri yerinde görmek üniversite rehberlerinin tanıtım ve bilgilendirmeleri öğrencilerimizin ufkunu genişletmiş hedeflerini yükseltmiştir. Bu gezinin yapılmasını sağlayan Çaycuma Ticaret ve sanayi Odası başkanı Sayın Rıfat Sarsık ve Çaycuma TSO Yönetim Kuruluna teşekkür ederiz.” dedi.

Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık da gezi ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Okulumuz bu yıl ilk mezunlarını verecek ve öğrencilerimiz üniversite sınavlarına hazırlanıyor ve hayatlarının geri kalanını belirleyecek olan tercihlerini yaparak üniversitelerini seçecekler. Biz de Ankara’daki seçkin üniversiteleri görmelerinin ve kısmen de olsa tanımalarının tercihlerine kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz.”
Kaynak: İHA