Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 20. Rektörlük kupası spor karşılaşmaları düzenlenen tören ile start aldı.

Sıtkı Koçman Rektörlük Kupası Başladı
Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu’nu temsilen katılan sporcu öğrenciler ve idarecilerin toplandığı törenin açılışında konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Tuncer Asunakutlu Üniversitede 20 yıldır öğrenci ve personeliyle bir araya gelerek gerçekleştirilen turnuvanın, sağlıklı, güçlü, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı nesil yetiştirmenin temel prensibinin bir sonucu olduğunu söyledi.


Öğrencileri bir araya getiren, aralarında kardeşlik duygusunu geliştirerek birbirlerine bağladığını belirten Prof. Dr. Asunakutlu, “Toplam 201 müsabakanın yapılacağı ve 21 takımın katılacağı bu turnuva, Üniversitemizin gelenekselleşmiş turnuvaları arasında yer almaktadır. Burada bulunan 400’ün üzerinde sporcu kardeşime, başlarında olan bütün sorumlulara, bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen Sağlık Kültür Spor Dairesi Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın, Üniversitemiz ve genç sporcu arkadaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sıtkı Koçman Rektörlük Turnuvaları açılış programında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Veteranlar ile Bayanlar Voleybol takımlarının karşı karşıya geldi.
Kaynak: İHA