Ak Parti Finike İlçe Başkanı Bahçeci, Görevinden İstifa Etti

AK Parti Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci, görevinden istifa ettiğini açıkladı.


AK Parti Finike İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Necati Bahçeci başkanlığında toplandı. Toplantının ardından yazılı açıklaması yaparak ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini bildiren Bahçeci, bundan sonraki süreçte AK Parti'ye sadakatinden ödün vermeden sade bir partili olacağını belirtti.

Kendisinin 17 Mart 2012'de yapılan kongreyle İlçe Başkanlığı görevine geldiğini, bugüne kadar görevini büyük bir sevdayla yaparak partisine layık olmaya çalıştığını ifade eden Bahçeci, AK Parti geleneğinde bulunan "Siyasetin tek limanı ahlaktır" ilkesi gereği her türlü fedakarlığı yaparak, teşkilat arkadaşlarıyla çalışma yürüttüğünü kaydetti.

Bahçeci, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Görevim süresince partimin her kademesinden gelen her görevi emir telakki ederek ve severek yerine getirdim. Gerek üye kaydındaki performansı, gerek Ankara veya il teşkilatımızdan gelen temsilcilerimiz için yapılan programların takibi, gerekse bir arada çalışma konusundaki özverileriyle yönetimdeki arkadaşlarımla uyumla ve şeffaflık anlayışla çalıştım. Mevcut belediye başkanımızın ilçe başkanlığımız süresince defalarca parti kusuru işlemesine ve partimize hiçbir katkı sunmamasına, partililerimiz tarafından adeta istenmeyen adam ilan edilmesine rağmen 2014 yerel seçimlerinde partimizden yeniden aday gösterilmesini içime sindiremiyorum. Partime olan sadakatimden ödün vermeden, ilçe belediye başkanı adayımızın partimize ve partililerimize layık ve partimizi temsile ehil olmadığını düşünüyorum. Birlikte seçim çalışması yürütmemin mümkün olmadığı gerekçesiyle görevimden istifa ediyorum."

Kaynak: AA