Bursalı Yazar Nuran Boyraz, 'Karanlığa İşık Tuttu'

Nuran Boyraz’ın beklenen kitabı İstanbul Tüyap Fuarı ile birlikte tüm Türkiye genelinde okuyucuları ile buluştu.

Bursalı Yazar Nuran Boyraz, 'Karanlığa İşık Tuttu'

Uzun yıllar kişisel gelişim alanında çalışmalarını sürdüren, eğitmen Nuran Boyraz ‘ın ilk kitabı “Karanlığa ışık tuttum” uluslararası İstanbul Tüyap 32. Kitap fuarı ile birlikte tüm Türkiye genelinde kitap severleriyle buluştu. İlk günlerden büyük bir ilgi gören kitabın satış rekorları kırması bekleniyor.

“Hayat eşittir, deneyim ve tecrübe” diyen, Boyraz kitabına ilişkin olarak şunları söyledi: “Hepimiz dünyaya belli bir amaç için geliyoruz. Bende amacımın; ‘insanı tanımak, öğrenmek ve öğretmek’ olduğuna inanmış, daha doğrusu yaşam amacını da bulmuş şanslı bir kulum. Her kul gibi tekamülüm gereği çok fazla maddi ve manevi sınavlarım oldu, oluyor da. Bundan sekiz yıl önce tamda hayatta vazgeçmek üzereyken önce Kuran’ ı Kerim ile başlayan kişisel gelişim yolculuğum beni tekrar ayağa kaldırdı ve eskisinden çok daha güçlendirdi. Ben kurtulmuştum. Benim gibi olan, kendisini çaresiz hisseden, çağımızın hastalıkları olan depresyon ve panik atağa yakalanan milyonlarca insan var. Bu yolda tüm öğrendiklerim, deneyimlediklerim benimle kalmamalıydı. İşte tüm bu bilgi, birikim ve deneyimlerimi bu kitapta topladım. Amacım ve en büyük hayalim, karanlık dünyalara ışık tutmak. Öyle de olacağına kesinlikle inanıyorum. Kitabın içeriği kitabın adını doğurdu.Kitabım, yaşamda gücünü kaybetmişlere, yorulmuşlara, yaşamdan vaz geçmek üzere olup kendini diplerde hissedenlere ışık tutup kendi yollarını bulmalarını sağlayacaktır. “
Ekin Kitabevi Yayıncılıktan çıkan Boyraz’ın kitabı Bursa’daki tanınmış Ezgi Kitabevi ve BKM Kitabevi başta olmak üzere, tüm kitapçılarda satışa sunuldu.
Kaynak: İHA