Vodafone 'Paranız İade' Kampanyasına 3g Hizmetlerini De Dahil Etti

Vodafone Türkiye, numarasını şebekesine taşıyan yeni abonelere uygulanan "Memnun Kalmazsanız Paranız İade" kampanyası kapsamında, 3G veri hizmetlerinden memnun kalmamaları durumunda da ödedikleri hizmet bedelini geri alıp, eski operatörlerine geri dönme şansı sunuyor.


Vodafone Türkiye açıklamasına göre, şirket müşteri memnuniyeti programını genişletiyor. Bugüne kadar numarasını Vodafone'a taşıyıp memnun kalmayan abonelerine, 1 aylık deneme süresi boyunca ses ve SMS ücretlerini iade eden ve bu kampanyasıyla tüketicilerden olumlu geri dönüşler alan şirket, Vodafone'a numarasını taşıyıp, mobil internet şebekesini deneyip memnun kalmayan abonelere de ücretlerini iade ediyor.

Kampanya kapsamında yeni abonelerin iade için numara taşımadan itibaren 30 gün içinde müşteri hizmetlerini arayarak memnun olmadıklarını belirtmeleri yeterli sayılıyor ve şikayeti takip eden 6 gün içinde numaralarını taşımaları gerekiyor. İade, bir hat 150 lira, üç hat için maksimum 300 lira fatura indirimiyle gerçekleşiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, mobil internete yapılan yatırımların devam ettiğini belirterek, Vodafone Türkiye olarak 3G'nin hizmete girdiği 2009 yılından beri lisans bedeli dahil olmak üzere 4 yılda 4,4 milyar lira yatırım yaptıklarını kaydetti.

Yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Öğüt, "Şebeke ekipman sayımızı iki katından fazla artırdık. Sadece son bir yıl içinde, çift taşıyıcı teknolojisine sürekli yatırımlarımızla 3G hızımızı iki katına yakın yükselttik. Teknolojik gücümüzü Vodafone grubunun birikiminden alıyoruz. 29 Ağustos 2013 tarihinde Londra'da canlı yayına giren Ultrafast 4G şebekesiyle, Vodafone'un 4G hizmeti verdiği ülke sayısı 11'e ulaştı. Biz de 3G ile yetinmedik ve inovasyon üreten bir kurum olarak en son mobil internet teknolojisi olan 4G LTE Advanced'i test etmeye başladık. 10 Temmuz 2013'de tek modemle 300|1 Mbps hıza ulaşarak Türkiye'de 4G hız rekorunu kırdık. Diğer yandan 3G yatırımlarımızı da sürdürüyoruz. 81 ilde hizmete sunduğumuz çift taşıyıcılı güçlü 3G şebekemizle abonelerimize Süper İnternet deneyimi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Vodafone'lu olmayan herkesi Vodafone Türkiye'nin "Süper İnterneti"ni denemeye davet eden Öğüt, şöyle devam etti:

"Bu doğrultuda numarasını ilk kez Vodafone'a taşıyıp ses ve SMS hizmetimizden memnun kalmayan abonemize bir aylık kullanım bedelini iade etme kampanyamızı, 3G internet şebekemizi kapsayacak şekilde genişletiyoruz. 'İşte Vodafone'un Süper İnterneti İşte Garantisi' mesajı veriyoruz. Deneyip memnun kalmayan abonelerimize, hiçbir ödeme yapmadan kendi operatörlerine geri dönebileceklerini taahhüt ediyoruz. Şebeke memnuniyeti konusunda Türkiye'de bir ilk olan ve sadece Vodafone Türkiye'de yer alan bu uygulamamızı, abonelerimize hayatı kolaylaştırma vizyonumuzun bir uzantısı olarak sunuyoruz. Vodafone Türkiye olarak güçlü yatırımlarımızla Türkiye'nin 81 iline yaydığımız dünyanın en ileri 3G teknolojisine güveniyoruz. Tüketicilerimizin memnuniyetini sağlayan, onların ihtiyaçlarına cevap veren, dünyanın en ileri teknolojisini sunan hizmet ve ürünler geliştirmeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA