Çiğli'de Chp'li Hasan Arslan’ın En Büyük Destekçisi Eşi

Yerel seçimlere hızla hazırlanan CHP Çiğli belediye başkan aday adaylarından inşaat mühendisi Hasan Arslan'a en büyük destek eşi Ergül Arslan‘dan geldi.

Çiğli'de Chp'li Hasan Arslan’ın En Büyük Destekçisi Eşi
Yaptığı her çalışmada eşini bir an olsun yalnız bırakmayan Ergül hanım yanında bulunan bayan ekibi ile eşi Hasan Arslan'ı adeta bir gölge gibi takip ediyor. Ev gezmeleri, mahalle, esnaf, sivil toplum örgütleri ve pazar ziyaretlerinde Ergül hanım eşini yalnız bırakmıyor.
Sahalara çıktığı günden beri eşinin destekçisi olan Ergül Arslan; "Biz Hasan bey ile yola çıktığımız ilk gün birbirimize bir söz verdik, iyi günde, hastalıkta
ve sağlıkta her zaman beraber olacağımızın sözüydü bu. Eşim ve ben her zaman hayatın her alanında birbirimize yardım edip omuz omuza yürüdük. Hasan bey anlayışlı, sevgi dolu bir eş, iyi bir baba, ilkeli ve titiz bir işadamı. Saygı ve sevgiyi ön planda tutan kadının varlığının önemine inanan bir insan. Bana gelince ben de
demokrat, çağdaş, kadın haklarına ve Atatürk ilke ve inkilaplarına inanan, yaşamını bu kavramlara endekslemiş bir Türk kadınıyım. Bizim evimizde kararlar ortak alınır, eşimin adaylık konusunda da kararı birlikte aldık. Aldığımız bu kararda eşimi destekleyip hep yanında olacağım. İnsan çok sevdiği ve saygı duyduğu eşini bu yolda hiç yalnız bırakabilir mi ? Zaman zaman yorucu olsa da sevgi ve saygı bu yorgunluğu silip atıyor. Ölüm bizi ayırana dek, eşim Hasan beyin hep yanında olacağım, yılmadan yorulmadan omu omuza yürüyeceğim." dedi.

Kendisini ziyaret ve çalışmalarında yalnız bırakmayan eşine teşekkür eden Arslan, "Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Bizimkisi de o. Kendisine bu özverisinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA