Kurtulmuş: Elaziz Azizler Şehridir

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Numan Kurtulmuş ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediyesini ziyaret etti.

Kurtulmuş: Elaziz Azizler Şehridir
Kurtlumuş, Elaziz'in azizler şehri olduğunu ve bu şehirde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr Numan Kurtulmuş, burada yaptığı konuşmada belediyelerin hizmet kapısı olduğuna dikkat çekip, “Bugün azizler diyarı Elaziz de çeşitli incelemelerde bulunduk ve toplantılara katıldık. Belediye Başkanımız sağ olsunlar çalışmalarla ilgili olarak bizlere brifing dosyası takdim ettiler. Sayın Başkanımızın yaptığı güzel çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyor ve bundan Sonra gerçekleştireceği projelerde kolaylıklar diliyorum." dedi.

Prof. Dr Kurtulmuş'u Elazığ Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle vatandaşlar karşılarken, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bir süre AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş ile sohbet edip yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr Numan Kurtulmuş'un Elazığ'ı ve Elazığ Belediyesini ziyaretlerinden dolayı Son derece mutlu olduklarını ifade eden Başkan Süleyman Selmanoğlu, ziyaretin Son derece verimli geçtiğini kaydetti.

Ziyarette Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, Sermin Balık, AK Parti İl Başkanı Mahir Sönmez’de bulundu .