Aldatılan kadın, eşine ve sevgilisine 5 kuruşluk etti

Sevgi Aktay, oğluna babasının hediye ettiği bilgisayarda, eşinin sevgilisiyle çekilmiş cinsel içerikli fotoğraflarını gördü. Soluğu savcılıkta alıp, kocasına ve ikinci kadına 5 kuruşluk dava açtı

Aldatılan kadın, eşine ve sevgilisine 5 kuruşluk etti
Olay, Antalya'da yaşandı. 3 çocuk annesi Sevgi Aktay (33), bir süre önce 13 yıllık eşi Yakup Aktay'ın Facebook'ta 'Karabela Fırtına ' adlı ikinci bir hesabı olduğunu ve kendisini bir çocuk annesi E.E. ile aldattığını öğrendi. E.E.'yi aradı ve 3 çocuğu olduğunu ve eşinin yakasını bırakmasını istedi.

GÖRÜNTÜLERİ UNUTTU...
'Sen kadın mısın? 3 değil, 13 çocuğun da olsa Yakup'u bırakmayacağım ' cevabını alan Sevgi Aktay, neye uğradığını şaşırdı. Yakup Aktay ise olay ortaya çıkınca evi terk edip, boşanma davası açtı. Ancak Antalya 5. Aile Mahkemesi, kocayı kusurlu buldu ve davayı reddetti. İşletmecilik yapan Yakup Aktay, bir süre önce doğum günü hediyesi olarak 11 yaşındaki oğluna tablet bilgisayar gönderdi. Bilgisayarı inceleyen çocuk, babasının sevgilisiyle cinsel içerikli görüntülerini gördü. Oğlunun uyarısıyla görüntüleri fark eden anne, Asliye Hukuk Mahkemesi'ne eşi ve sevgilisi hakkında 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtı.

'SİZ BU KADAR EDERSİNİZ'
Sevgi Aktay, eşinin Facebook'ta paylaştığı sevgilisiyle birlikte çekilmiş fotoğraflarını da mahkemeye delil olarak sundu. Genç kadın, 'Onlara 'Siz bu kadar edersiniz' mesajını vermek için 5 kuruşluk dava açtım ' dedi.

TEMSİLİ BİR DAVA
Sevgi Aktay'ın avukatı Ahmet Çevik, aldatılan müvekkilinin kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu söyledi. İhanet ve aldatmanın haksız bir eylem olduğunu da belirten Ahmet Çevik, 'Aldatma iki kişiliktir. Bu nedenle müvekkilimin uğramış olduğu manevi yıkım nedeniyle temsili bir dava açtım ' ifadesini kullandı.

'GURURUM İNCİNDİ'
Kocası tarafından aldatılan Sevgi Aktay, gururu incindiği için 5 kuruşluk dava açtığını söyledi. 3 çocuk annesi, 'Manevi yıkıntının bir bedeli olamaz ' diye konuştu.