Dösiad, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kıvrak'ı Ağırladı

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıvrak, ekonomi muhabiri Fikri Türkel ve Antalya İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Günsur Kaplan ile bir araya geldi.

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıvrak, yaptığı konuşmada, Antalya'da yapılacak EXPO 2016'nın Antalya ve Türkiye için çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, şehrin tüm dinamikleriyle EXPO'ya hazırlanması gerektiğini bildirdi. Antalya'nın ve çevresindeki etkileşim alanlarının EXPO'ya uygun hale getirilmesi gerektiğini ifade eden Kıvrak, Antalyalıların EXPO ile ilgili bilinçlenmesini sağlamak amacıyla kentin farklı noktalarında EXPO bilgilendirme bürolarının açılması gerektiğini vurguladı.

EXPO'nun düzenlendiği kentler ve çevresine çok büyük ekonomik katkılar sağladığına işaret eden Kıvrak, EXPO Antalya 2016'nın Antalya için büyük önem taşıdığını kaydetti.

ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Günsur Kaplan ise ANTİKAD'ın kadınların iş dünyasındaki statülerini sağlamlaştırmak, kadın girişimci sayısını artırmak ve mevcut kadın girişimcileri güçlendirmek amacıyla kurulduğunu söyledi.

EXPO Antalya 2016'nın Antalya'da bulunan ve tek başına hareket eden sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek ortak platformda buluşması için önemli bir fırsat olduğunu belirten Kaplan, ANTİKAD olarak üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA