CHP Bozüyük İlçe Başkanı Torun Açıklaması

CHP Bozüyük İlçe Başkanı Metin Torun, CHP'nin tek sahibinin halk olduğunu, partinin tek amacının halka hizmet etmek olduğunu bildirdi.

Torun, partisinin kuruluşunun 89'uncu yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, CHP'nin, karanlığın hüküm sürdüğü günlerde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde özgürlük, bağımsızlık ve çağdaşlık için kenetlenen halk tarafından kurulduğunu belirtti.

CHP'nin 89 yıl boyunca halkın partisi olarak varlığını sürdürdüğünü ifade eden Torun, şunları belirtti:

''Bugün halkın ilk adresi olan CHP, 89'uncu yaşını kutlamanın onur ve gururunu yaşamaktadır. CHP'nin gücü, aydınlık, üretken, çağdaş ve tarihinden gelmektedir. CHP'nin gücü, onu kuran, yaşatan, huzur, barış ve refahını hedef aldığı halkıdır. CHP'nin tek sahibi halktır ve tek amacı halkına hizmet etmektir. Yolu çağdaşlık ve aydınlık olanların ulaşabileceği tek adres, dün olduğu gibi bugün de CHP'dir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu parti dün olduğu gibi bugün ve yarın da Türkiye'nin teminatı ve güvencesi olacaktır. Partimizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere CHP'nin çağdaşlık yolundaki adımlarında emeği geçenleri rahmet ve şükranla anıyoruz.''

Kaynak: AA