Atlas Halı, Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı'nda

Atlas Halı ilk kez sergilenen yeni koleksiyonlarıyla, 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında 308 metre karelik stantı ile Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı’nda yer alıyor.

Atlas Halı, Gaziantep Ortadoğu Halı Fuarı'nda
Atlas Halı’nın, Kunter Şekercioğlu, Ece-Oğuz Yalım & Feride Toprak, Gamze Güven, Ali Taran, Başak Ergin, Özgür Uşaklıgil, Erdem Akan ve Boğaç Şimşir gibi Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının imzasını taşıyan 2012 koleksiyonuna Sonbaharda katılan yeni serileri; Nev, Eyvan, Lokum ve Efsun, fuarda büyük ilgi gördü.

Atlas Halı, tüketicilerin en doğru halıyı seçmesine yardımcı olabilmek için hazırladığı Atlas Halı Foto Dekorasyon uygulamasını fuarda stant içinde oluşturdukları özel yaşam alanında tanıttı. Ziyaretçilerin kendi evleriymişcesine bu alanın fotoğrafını çekerek beğendikleri Atlas Halı, modellerini bu fotoğrafın üzerine yerleştirip halının mekanla uyumunu gerçek görüntü ile test etmelerini sağladı

Atlas Halı'nın iPhone / iPad uygulaması da, ziyaretçileri ve profesyonelleri Son derece keyifli bir dekorasyon deneyimine çıkartarak büyük ilgiyle karşılandı. Işıyan iplik teknolojisiyle karanlıkta parlama özelliğine sahip gece ve çocuk koleksiyonundan Ay Işığı serilerini sunduğu 'karanlık oda', Atlas Halı stantının ilgi gören bir başka bölümü oldu. Atlas Halı, sektörün büyük buluşması olarak nitelendirilen bu fuarın kendileri için çok önemli olduğunu ve yeni ürünlerini, kampanyalarını, yeni uygulamalarını bayileriyle paylaşma imkanı bulmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti .
Kaynak: İHA