Sağır ve Dilsiz Adam Kaza Kurbanı

Bursa'nın İnegöl yolun karşına geçmek isteyen sağır ve dilsiz adam, hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Sağır ve Dilsiz Adam Kaza Kurbanı
Edinilen bilgilere göre, 51 yaşındaki sağır ve dilsiz Derviş Yaşa, saat 19.30 sıralarında İnegöl-Bursa karayolu üzeri huzur mahallesi mevkiinden, ikamet ettiği Akhisar Mahallesi'ne gitmek için yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada İnegöl’den Bursa istikametine gitmekte olan sürücü 35 yaşındaki Urgur U. yönetimindeki 34 UJ 3353 plakalı hafif ticari araç, bölgenin de karanlık olması nedeniyle yaşlı adama çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yaklaşık 15 metre fırlayarak yola düşen Yaşa, olay yerinde hayatını kaybetti

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekipleri için yapacak bir şey kalmayınca, yaşlı adamın cesedinin üzeri kapatılarak, emniyet ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza bölgesinde toplanan mahalle gençleri ve çocuklarda, kaza sonrası ekiplerin çalışmalarını büyük bir dikkatle izlediler.

Kaza yapan 34 UJ 3353 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Uygur U., ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen Derviş Yaşa’nın ağabeyi gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor .
Kaynak: İHA