Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak’tan Chp’ye Sert Eleştiri

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildiği Sosyalist Enternasyonalin sonuç bildirisinde imzası olmasına sert tepki göstererek, “Hiç vicdanınız sızlamadı mı? Size yazıklar olsun” dedi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak’tan Chp’ye Sert Eleştiri
AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla gündeme dair konuları değerlendirdi. Özak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Güney Afrika’da gerçekleşen Sosyalist Enternasyonel toplantısında PKK terör örgütünü ‘özgürlük hareketi’ diye kabul eden bildiriye imza atmasını da eleştirdi.

30 Ağustos ila 1 Eylül tarihleri arasında Güney Afrika’da gerçekleşen ve dünyadan 120’yi aşkın parti üyesinin katıldığı Sosyalist Enternasyonal toplantısında alınan kararlar düşündürücü olduğunu belirten Özak, hem Kılıçdaroğlu hem de CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a sert ifadelerle yüklendi. Özak, “Türkiye’den CHP’nin 32 başkan yardımcısından biri olmak için, BDP’nin de gözlemci olarak katıldığı toplantıda, PKK terör örgütünü özgürlük hareketi diye kabul eden bildiriye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da imza atmıştır. Maalesef ki Kemal Kılıçdaroğlu, 32 başkan yardımcısından biri olabilmek için bu bildiriye attığı imzada yanında da çok yakından tanıdığımız Umut Oran’da bulunmaktadır. Güney Afrika’nın başkenti Capetown’da yapılan bu toplantıda bir metin imzalanıyor ve CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu bu metni ya okumadan imzaladı ya da yurt dışında başka yurt içinde başka konuşmaktadır” diye konuştu.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a seslenen Erol Özak, “Ben buradan Sayın Tanju Özcan’a soruyorum. Böyle bir metni imzalarken şehit olan askerlerimizi, polislerimizi hiç mi düşünmediniz? Vicdanınız hiç sızlamadı mı? Bunları milletimize havale ediyorum ve halkımızın takdirine bırakıyorum. Yazıklar olsun” şeklinde konuştu.

Bolu’daki belediye çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan ve CHP’nin Bolu teşkilatını eleştiren Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, “Son zamanlarda CHP’de bir AK Parti fobisi başlamıştır. Bunlar AK Parti ile yatıp AK Parti ile kalkıyor ve nereden ne bulup, nasıl karalarım düşüncesiyle günlerini geçiriyorlar” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA