Muharrem İnce, Cigoş Oynayarak Kurtlarını Döktü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bursa’da katıldığı bir düğünde cigoş oynayarak stres attı.

Muharrem İnce, Cigoş Oynayarak Kurtlarını Döktü
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Bursa Görükle’de bulunan Bursa Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ve Mübadala Kahvesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin sonrasında Görükle Mahallesi’nde dünya evine girmeye hazırlanan İsmail ve Sevilcan Şenay’ın düğününe katıldı.

Düğene gelişinde damat İsmail Şenay’ı kutlayan Muharrem İnce, zarf içindeki düğün hediyesini damadın cebine koydu.

Düğünde davul zurna eşliğinde cigoş oyunu oynayan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, mahallenin gençlerine taş çıkarttı. Yaklaşık yarım sat cigoş oynayan İnce, çifteli de oynayarak kurtlarını döktü. CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin cigoş oyununa heveslenen başta CHP Bursa milletvekilleri Sena Kaleli başta olmak üzere Turhan Tayan ile diğer milletvekilleri de ortaya çıkarak cigoş oyunu ve çiftetelliye eşlik etti.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin oynadığını gören davul zurnacılar, İnce’den bahşişi koparabilmek için birbiriyle yarıştı. Arkadaşının İnce’den bahşişi kopardığını gören diğer zurnacı ise İnce’nin önünde verdiği uzun uğraşın sonucunda 50 lirayı kapmayı başardı.

Düğüde halay ve yöreye has oyunlara da eşlik eden CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, adından düğün yemeğinden yedikten sonra ayrıldı .
Kaynak: İHA