Bahçeli, Güreşçilere Madalyalarını Taktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde ilk 3.’e giren başpehlivanlara madalyalarını taktı.

Bahçeli, Güreşçilere Madalyalarını Taktı
Elleri yağlı olan güreşçiler, Bahçeli’nin elini öptü.

Elmalı ilçesinde düzenlenen 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Elmalı Recep Gürbüz Stadı'nda düzenlendi.

Tarihi güreşleri MHP Lideri Devlet Bahçeli de izledi. Katılımlarından dolayı Elmalı Belediye Başkanı Hüseyin Altıntaş, MHP Lideri Bahçeli’ye özel olarak işlenmiş sini hediye etti. Bahçeli, finalde Osman Aynur'u yenerek başpehlivan olan Ali Gürbüz ve Osman Aynur ile üçüncü olan Recep Kara ve Ali Güngör Ekin'e madalyalarını taktı. Elleri yağlı olan güreşçiler Bahçeli’nin elini öptü. Bahçeli, sporculara kupalarını verirken Cumhuriyet altını da hediye etti. Madalya töreninin ardından Bahçeli, güreşçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay'ın da katıldığı programın ardından Bahçeli, vatandaşları selamlayarak ilçeden karayolu ile ayrıldı .
Kaynak: İHA