Ağrı'da 300 Aileye Gıda Yardımı Yapıldı

İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şubesi tarafından, ramazan yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi 300 aileye yardım kolisi dağıtıldı.

Derneğin Şube Başkanı Kerem Anığı, yaptığı yazılı açıklamada, ''Ramazanda İyiliğinize Bereket'' sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını ifade etti.

İHH'nın bu yılki ramazan ayında dünyada 75 ülke ve bölgede, Türkiye'de ise 78 il ve ilçe merkezinde ihtiyaç sahiplerine yönelik iftar programları, kumanya ve bayramlık kıyafet dağıtımı gerçekleştirdiğini vurgulayan Anığı, şunları kaydetti:

''Bu programlar çerçevesinde Ağrı İnsani Yardım Derneği olarak ramazan ayının ilk gününden itibaren Ağrı'da düzenli olarak maddi durumu iyi olmayan 300 aileye gıda yardımında bulunduk. Yardımlarımız halen devam ediyor. Ramazan ayı paylaşma ve yardımlaşma sağlamada, toplumsal duyarlılığı artırmada, sorunlarımızı paylaşarak azaltmak adına çok önemli bir fırsattır. Tüm Ağrılı hayırseverleri bu iyilik hareketine katılmaya ve destek olmaya davet ediyoruz.''

Muhabir: Fethullah Yaman / Ayşe Yıldız

Yayıncı: Levent Harman
Kaynak: AA