Aa Eskişehir Bölge Müdürü Çetin'den Başkan Çoban'a Ziyaret

Anadolu Ajansı Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Çetin, ziyaretinde, AA'nın çalışmaları hakkında Çoban'a bilgi verdi.

AA'da, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürk'ün ''Güçlü Türkiye'nin güçlü ajansı'' projesiyle gösterdiği hedef doğrultusunda önemli çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Çetin, kuruluşunun 100. yılında AA'nın dünyanın ilk 5 ajansı arasında yer alma hedefi doğrultusunda ilerlediğini anlattı.

Çetin, AA'nın bugün 5 dilde yayın yaptığını, Suriye, Arakan gibi bir çok bölgede yaşanan dramları dünya gündemine taşıdığını bildirdi.

Çoban da, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan insanların mağduriyetlerinin gündeme taşınmasının çok önemli olduğunu belirterek, bu konuda AA'ya teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Daha sonra Çetin, Çoban'a ''AA 2011 Almanağı''nı hediye etti.

Ziyarete, AA Afyonkarahisar Bürosu'nda görev yapan muhabirler Serdar Yılmaz ve Mustafa Güngör de katıldı.

Muhabir: Serdar Yılmaz

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA