30 Ağustos Zafer Bayramı Osmancık'ta Tören Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Osmancık'ta tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Törene, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, askeri ve mülkü erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sunuculuğunu Jandarma Astsubay Alev Yiğit'in yaptığı törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşma yapan Jandarma Astsubay Kadir Varol, 30 Ağustos Zaferi'nin önemine değindi.

Varol, yaptığı konuşmada, ''Düşmanın haksız ve alçakça işgaline dur diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı ispatlayan, şanlı zaferin 90'ıncı yılını aynı gurur ve coşku ile bir kez daha kutluyoruz'' ifadelerini kullandı.

Törenin ardından, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İrfan Kıymaz, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı tebrikleri kabul etti.

Muhabir: Orhan Güçlü / Ferhat Barulay

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA