30 Ağustos Zafer Bayramı Ağrı'da Da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90.yıl dönümü, Ağrı'da da coşkuyla kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Buker ve Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın valilik makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Ağrı'da Da Coşkuyla Kutlandı
Vali Tekinarslan, Tugay Komutanı Tuğgeneral Buker ile Belediye Başkanı Arslan'ın törene katılan asker ve vatandaşları selamlaması ile başlayan kutlama programı, günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir ve halk oyunları gösterisiyle devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına, Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan'ın yanı sıra AK Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız ile Tugay Komutanı Mehmet Buker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Mehmet Tekinarslan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Tekinarslan, mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın birlik ve beraberlikten doğan bir zaferin en güzel örneği olduğunu belirterek, ''30 Ağustos'ta milletimiz, bağımsızlık ve vatan sevgisinin büyüklüğünü bütün dünyaya göstermiştir. Bu zafer milletimizi parçalamak suretiyle esaret altına almak isteyen dış mihraklara karşı kazanılmış, bütün dünyaya milletimizin özgürlüğünü asla kimsenin eline bırakmayacağının ispatıdır.'' dedi .