Kaymakam Güldibi Köylere Yapılan Hizmetleri İnceledi

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ilçeye bağlı köylerde yapılan ve yapılmakta olan hizmet çalışmalarını yerinde inceleyerek, köylülerin sorunlarını dinledi.

Kaymakam Güldibi Köylere Yapılan Hizmetleri İnceledi
Kaymakam Güldibi, beraberinde Özel İdare Müdürü Mustafa İlhan, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Yıldız ve İbrahim Gül, MHP Tarsus İlçe Başkanı Hakan Özbelli, MHP İl Genel Meclisi üyesi Muharrem Şimşek ile birlikte Yunusoğlu, Tekeliören, Özlüce, Tepeçaylak, Çukurbağ ve Ardıçlı köylerinde yapılan ve yapılmakta olan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların varsa sorunlarını dinlemek amacıyla ziyaretlerde bulunduklarını kaydetti.

Köylerin içmesu, sulama suyu, asfalt ve kilit parke taşı gibi konulardaki sorunlarının sistemli bir şekilde, belli bir program dahilinde hızla çözümlenmekte olduğunu belirten Kaymakam Güldibi, “Çok sayıda köyümüzün alt ve üst yapı sorunlarını çözdük. Eksikliklerimizi de program dahilinde çözmeye devam ediyoruz. Köylerimizin sorunlarını Köydes, Özel İdare ve Maliye Bakanlığımızın ödenekleri ile çözmekteyiz” dedi.

Geçmişten bu yana köy gezilerini yaptıklarını ve köylülerin sorunlarını dinleyerek, çözüm üretmekte olduklarını belirten Kaymakam Güldibi, zamansız ya da habersiz yapılan elektrik kesintilerinin neden olduğu beyaz eşya ya da elektronik eşyaların zarar bedelinin tespit edilmesi halinde TEDAŞ'tan temin edilebildiğini, bu durumdaki vatandaşların Tüketici Hakem Heyetine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, gittiği köylerde çocuklar ve gençlerle de yakından ilgilenerek, hem hal ve hatırlarını sormakta, hem de mevcut sorunlarını çözmek için yoğun gayret göstermektedir .
Kaynak: İHA