Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, uydudan yayın yapan televizyon kanallarının Gaziantep'i daha iyi tanıttığını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kısa bir süre önce uydu yayınına geçen Kanal 5 televizyonunu ziyaret eden Güzelbey, söz konusu kanalın Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Hayri Ünal'a ''hayırlı olsun'' dileklerini iletti.

Kanal 5'in geçmişinin 18 yıla dayandığını ve Gaziantep adına birçok önemli programlara imza attığını hatırlatan Güzelbey, şunları kaydetti:

''Gaziantep'in nüfusu kadar dışarıda yaşayan Gaziantepliler var. Bu insanlar memleketleriyle ilgili haberleri ve olayları duymak, görmek istiyor. İşte burada uydudan yayın yapan televizyonlar devreye giriyor. Uydudan yayın yapan televizyon kanalları Gaziantep'i daha iyi tanıtıyor. Kanal 5'in de uyduya girmesinin şehrimiz adına bir kazanım olduğunu düşünüyorum.''

Gaziantep'teki terör saldırısına da değinen Güzelbey, Gazianteplilerin yıllardır birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir topluluk olduğunu belirterek, 'Gazianteplilerin bu birlik ve beraberliğini kimsenin bozamayacağını yaptığımız faaliyetler ve toplantılarla gösterdik. Biz birbirimize kenetlendik ve yolumuza devam ediyoruz. Ben faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edileceğini ümit ediyorum'' şeklinde konuştu.
Kaynak: AA