NEÜ Eğitim Fakültesi F Blokun Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Nevşehirli hayırseverlerden işadamı Nafiz Dirikoç ve eşi Cemile Dirikoç, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Eğitim Fakültesi Binası F Blokunun yapımını üstlendi.

Eğitim Fakültesi F Blokun bağış protokolünü üniversitesini kuruluşundan bugüne kadar maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Nafiz Dirikoç ve eşi Cemile Dirikoç ile Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç birlikte imzaladı.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, 3 bin 350 metre kare kapalı alana sahip NEÜ Eğitim Fakültesi F Blokun tamamını üstlenen Nafiz Dirikoç ve eşi Cemile Dirikoç’a teşekkür ederek “Bugün burada Üniversitemizin gelişimine ve Nevşehir’in geleceğine yön verecek olan Eğitim Fakültemize yeni bir bina daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Berat Kandili gibi böyle mübarek ve önemli bir günde bu mutluluğu bizlere yaşatan hayırseverlerimiz Nafiz Dirikoç ile eşi Cemile Dirikoç’a şahsım, üniversitem ve Nevşehirliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Nafiz Dirikoç ve eşi Cemile Dirikoç ise, Nevşehir Üniversitesi’nin her geçen gün büyüyüp gelişimini görmekten ve buna vesile olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine bu fırsatı veren Üniversite Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’a teşekkür etti .
Kaynak: İHA