Belediye Başkanı Ergene: “Soma’ya Ne Kadar Hizmet Etsek Azdır”

Son yıllarda aldığı yatırımlarla Manisa'nın en gözde ilçelerinden biri haline gelen Soma'da, aldığı iş gücüne dayalı yatırımlar ile birlikte göç oranını da ciddi şekilde artıyor.

Belediye Başkanı Hasan Ergene, “Soma’ya ne kadar hizmet etsek azdır" dedi

Soma'daki yatırımlar hakkında bilgiler veren Başkan Ergene, “İlçemiz Soma bilindiği gibi hep maden ve santrali ile anılıyor. Bu ilçede belediye başkanlığı yapmış değerli arkadaşlarımda kendi dönemlerinde Soma ve Somalılar için çok uğraş vermişlerdi. Bu arkadaşlarımın da eser ve emekleri çok fazla. Biz Belediye Başkanları halkımızın bize güveni sonucu bu göreve geliyoruz. Onların bizden çok beklentileri oluyor. Bu bakımdan başkanlık döneminde halkımıza en güzel hediyeleri yaptığımız kalıcı hizmetler ile vermektir. Bende Somalıların oyları sayesinde bu makama ulaştım. Halkımızın beklentilerini çok iyi biliyorum. Soma’da çok güzel çalışma ortamı var. Kaymakamımız Sayın Abdülkadir Karataş ve Sayın Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Ali Özkan ve Manisa milletvekillerimizle de diyaloglarımız çok iyi. Bunların da faydalarını görüyoruz" dedi.

300 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Ergene, "Ramazan'dan sonra bakanlarımızın ve milletvekillerimizin katılımı ile açılışımızı yapmayı düşünüyoruz. Sıcak su olayı da beklenen ve tahmin edilen günden önce bitecek. Adliye Sarayı yazışmaları tamamlandı. Çevre yolunun da ihalesi sona erdi. Asfalt döküm ihalesi yapılıyor. Bu yol bitince şehir içine kamyon girmeyecek. Sıcak su boru hattını da döşedikten sonra şehir içi yollarımızı daha da güzelleştireceğiz. 36 noktadan izlenilecek olan Soma’ya MOBESE takım işi de bitmek üzere. Direklerini dikiyoruz. Onlarında yakında tamamlanacağını tahmin ediyorum. Somamızın geleceği çok güzel. Somalı vatandaşlarıma ne kadar hizmet etsek azdır” diye konuştu

Kaynak: İHA