MÜSİAD Adıyaman Şubesi Bakanlarla Bir Araya Geldi

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘2012 Türkiye Ekonomi Raporu’ Adıyaman şubesinin de katılımıyla bakanlıklara sunuldu.

MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, Ankara'da gerçekleştirdikleri protokol ziyaretleri ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Mehmet Dağtekin, Denizli, Kayseri ve Ankara Şubelerinin yanı sıra Adıyaman Şubesi’nin de ziyarette hazır bulunduğunu kaydetti.

MÜSİAD tarafından hazırlanan ‘2012 Türkiye Ekonomisi Raporu’ TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na verildi.

Mehmet Dağtekin, ziyaretlerin çok verimli geçtiğini belirterek, ziyaretlerde Adıyaman’ın sorunlarına dile getirdiklerini aktardı.

Dağtekin, “MÜSİAD raporunda ‘Orta gelir tuzağına’ dikkat çekerek, hükümetin ekonomi alanındaki çalışmalarına ayak uyduran iş dünyasının da gayretleri ile düşülmeyeceğini ifade ediyor. Denizli, Kayseri, Ankara gibi şubelerin yanında bizim çağrılmamız bizim için büyük gururdur. Kısa sürede teşkilatlanmamızı yaparak, Adıyaman’ın ismini duyurduk. MÜSİAD Adıyaman’da yapısını oturtturmuştur. Genel merkezimizde bu yapıya kısa sürede kavuştuğumuz için bizleri ziyarete dahil etti” dedi.

Kaynak: İHA