Hakan Şükür: 'inşallah Bugüne Mahsus Değil, Daha Sık Birlikte Oluruz'

Alevi-Bektaşi federasyonları ve derneklerinin iftar yemeğine katılan AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, "İnşallah bugüne mahsus değil, daha sık birlikte oluruz.Her kesimden olan insanlarımızın buna ihtiyacı var" dedi.

Polat Otel’de verilen iftar yemeğinin ardından gazetecilerin sorularını değerlendiren Şükür, "Söylemlerin eylemlere dönüştüğü günler yaşıyoruz; bence çok önemli şeyler bunlar. Ramazan’ı vesile bilerek, bu ayda edilen duaların çok da makbul olduğunu düşünerek, birlik beraberliğimizin bozulmaması adına böylesine bir iftar yemeği çok önemli. İnşallah bugüne mahsus değil, daha sık birlikte oluruz. Her kesimden olan insanlarımızın buna ihtiyacı var” diye konuştu.

Türkiye’nin çok önemli bir ülke olduğuna dikkat çeken Şükür, "Çok değerli bir ülkeyiz. Onun için biz dışarıda ne kadar beraber olursak, aynı Çanakkale’de olduğu gibi, birçok olayda da olduğu gibi, o kadar ülkemize sahip çıkmış oluruz. Bu iftar yemeği vasıtasıyla da Allah’tan diliyoruz, istiyoruz, hepimiz aynı fikirdeyiz; bu kardeşlik sonsuza kadar devam etsin” dedi.

"Futbolda Şike" davası ve verilen tahliye kararlarına ilişkin düşünceleri sorulan Hakan Şükür, “Bu baştan beri söylediğim gibi bir yargı süreci. Yargı kararı verdi. Bu sefer Yargıtay’da bir temyiz olayı var. Daha kesin ve net bir şey de belli olmadı. O anı da beklememiz gerekiyor. Çünkü Türkiye bir hukuk devleti biliyorsunuz. Biz buna yemin etmiş, hukuk üzerine yemin etmiş insanlarız. Yanımda bu süreçten mağdur olan bir arkadaşım oturuyor. Bu iftarda umarım hep beraber oturabileceğimiz güzel günler gelir, tek temennim bu” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA