Ortak Akıl Mobilyacılar Sitesi’ni Asfaltladı

Adana Büyükşehir Belediyesi, tozdan çamurdan geçilmez durumdaki Mobilyacılar Sitesi’nin yollarını asfaltlayarak esnafın sıkıntısını giderdi.

Mobilyacılar Sitesi’nin asfaltlanmasının ardından Adana ESOB tarafından düzenlenen tören ile Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a plaket verildi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık'ın Adana dışında olması nedeniyle katılamadığı plaket törenine temsilen Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş katıldı.

Göktaş, burada yaptığı konuşmasında esnaf için yapılan her güzel şeyin yanında olduklarını belirterek, Adana'nın önemli istihdam ve üretim yerlerinden birisi olan Mobilyacılar Sitesi’nin asfaltlanmasının orada iş yapan insanlar için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Yıllardır yağmurlu havalarda bozulan zemin yüzünden buradaki esnafların yaşadığı zorluklara değinen Göktaş, “Sayın Zihni Aldırmaz bu kentin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak Esnafa verdiği deri bir kez daha yolların asfaltlanmasını gerçekleştirerek göstermiştir. Kendisine bu nedenle teşekkür ediyoruz” dedi.

Mobilyacılar Odası ve Mobilyacılar Sitesi Başkanı Yalçın Avcı da yıllardır çekilen çilenin ve kirliliğin Aldırmaz'ın duruma el koymasıyla sona erdiğini belirterek bundan sonda da çevre düzenlemesinin en iyi şekilde gerçekleştirilerek sitenin orta doğunun en güzel ve en büyük mobilya üretim merkezlerinden birisi haline getirileceğini söyledi.

Amaçlarının Ortadoğu ülkelerine uzanmak ve oradaki mobilya ihtiyacının Adana'dan karşılanmasını sağlamak olduğunu kaydeden Avcı, "Binlerce kişinin ekmek teknesi olan böylesine geniş bir alanın önce bulunduğu yerin güzel ve temiz olması gerekir.

Bunun gerçekleşmesini sağlayacak en önemli adımı atılmıştır. Bundan sonra sitemizin göze hitap etmesi için çevre düzenlemesine önem verilecektir. Bunu gerçekleştirerek burasını bir çekim merkezi haline getireceğiz. Şimdi önümüzdeki hedefimiz bu” diye konuştu.

Kaynak: İHA