Gediz Spor İlçe Müdürlüğü Engelliler İçin Mavi Kapak Kampanyası Başlattı

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar yararına mavi kapak toplama kampanyası başlatıldı.

Kampanya hakkında bilgi veren Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Pet Şişe Mavi Kapağı ile Gülümsetelim" sloganıyla başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası ile ilçedeki engelli vatandaşları akülü araçlar alarak desteklemeyi amaçladıklarını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, şu ana kadar kampanyaya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden 5 bin adet, Teknik Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü'nden 5 bin 902 adet, Fen Lisesi'nden 7 bin 800 adet, Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 8 bin 390 adet, Altınkent İlköğretim Okulu'ndan 4 bin 106 adet ve gönüllü vatandaşlardan 8 bin 208 adet olmak üzere toplam 39 bin 406 adet mavi kapağın Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne teslim edildiğini belirtti.

Müdür Demir, "İnsanları sevmek ve değer vermek kadar güzel bir olgu olamaz. İyi günde hep onların yanında oluruz. Önemli olan onların mutsuz ve kötü günlerinde onlara destek verebilmektir. Bizler bu değerli engelli insanlarımızı destek olabilmek için sosyal sorumluluk projesi içerisinde pet şişe mavi kapak toplama kampanyası başlattık. Bu kampanya ile hem engelli insanlarımıza yardımcı oluyoruz hem de çevremizin kirlenmesini önlemiş oluyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, topladıkları mavi kapakları spor salonuna getirerek kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz. Tekerlekli sandalye ve akülü araca ihtiyacı olan engelli kardeşlerimiz de bizlere uğrayarak isimlerini yazdırabilirler. Toplanan bu mavi kapakları Kütahya Sakatlar Derneği Başkanlığına teslim edeceğiz. 250 Kg. mavi kapak karşılığında 1 tekerlekli engel aracı alacağız. Kampanyamıza destek veren kurum, kuruluş ve halkımıza teşekkür ederim" dedi .
Kaynak: İHA