Polisten Ramazan'da Kumarbaz ve Dilencilere Gözdağı

Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Ramazan ayında kumar oynayanlara, kumar oynatanlara ve dilencilere göz açtırmayacaklarını belirterek, vatandaşın Ramazan'ı huzurlu geçirmesi için polisiye tedbirler altıklarını söyledi.

Samsun polisi, Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini artırdı. Şehrin cadde ve sokaklarında trafik akışının sağlanması için polis görevlendirilirken, halkın huzurunu sağlamak için de gerekli önlemler alındı. Özellikle Samsun'da her yıl Ramazan ayında kumar oyunlarının artış göstermesi üzerine polis bir dizi tedbir alarak resmi ve sivil özel ekip oluşturdu. Ayrıca, Ramazan fırsatçısı dilençilere yönelik de zabıta görevlilerine destek için çalışma başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, Samsun polisi olarak halkın Ramazan ayını huzurlu geçirmesi için her türlü polisiye tedbirleri aldıklarını açıkladı.

Emniyet Müdürü Çelik, "Vatandaşlarımızın bu kutsal ayı huzurlu geçirmesi için çalışma başlattık. Halkın yoğun olduğu alışveriş merkezi ortamlarında olsun diğer ortamlarda olsun her türlü asayiş tedbirlerini aldık. Sivil ekiplerin sayısı artırıldı. Bürolarda görevli polislerimiz de sokaklarda görev alacaklar. Ramazan ayının maneviyatından dolayı zaten suçlarla azalma oluyor. Trafik anlamında da gerekli planlamaları yaptık. Samsun halkından ricam, herkes trafik kurallarını uysun. Trafikte hoşgörülü olalım ve polislerimize yardımcı olalım. Samsun halkı lütfen bize yardımcı olsunlar" dedi.

Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, özellikle Ramazan ayında kumar oynayanların şiddetle üzerlerine gideceklerini hatırlatarak, "Kumar oynayanların ve oynatanların tespiti için resmi ve sicil özel ekipler oluşturduk. Geçen yıl 100'e yakın işyerine kumar oynattığı için yasal işlem yaptık. Ayrıca, vatandaşın dini duygularını istismar eden dilencilere karşı da polis olarak gerekli çalışma yapacağız. Bu konuda zabıta ekiplerine destek verip dilençilere göz açtırmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA