Silifke Heyeti Avrupa Parlamentosu'nu Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel başkanlığındaki heyet, Fransa'nın Strazburg şehrinde bulunan Avrupa Parlamentosu'nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı Öngel, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim İlhan ve Emniyet Müdürü Volkan İmişçi'nin de aralarında bulunduğu heyet, davet üzerine kardeş şehir Hassloch Belediye Başkanı Hans Ulrich Ihlenfeld'in davetlisi olarak Almanya'ya gitti.

Başkan Öngel ve beraberindeki heyet, kardeş şehir çalışmalarının yanı sıra Fransa'ya geçerek Starzburg'daki Avrupa Parlamentosu'nu da ziyaret etti.

Hassloch Belediyesi ile sürdürülen kardeş şehir anlaşması çerçevesinde karşılıklı ziyaretlerin sürdüğünü ifade eden Öngel, şunları kaydetti:

''Bu yıl bizleri davet eden Ihlenfeld, Silifke'den gelen grubumuza yönelik güzel bir gezi ve inceleme programı hazırlamış. Hassloch ve çevresinde yaptığımız gezi ve incelemelerden dolayı çok memnunuz. Yapılan programlar çerçevesinde özellikle Avrupa ülkeleri için büyük önem arz eden ve bünyesinde Avrupa politikalarının işleyişini barındıran parlamentoyu gezerek, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi edindik.''

Muhabir: Hüseyin Haskan/Veli Gürgah

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA